Új commercial excellence igazgató a Borsodi Sörgyárnál
A Borsodi Sörgyár bejelentette, hogy Balássy Árpád személyében új vezető tölti be a commercial excellence igazgatói pozíciót. Új szerepkörében a szakember feladata lesz az értékesítési terület támogatása mellett a hatékonyság és a profitabilitás növelése, valamint a kategóriaszemlélet előtérbe helyezése, és a sörgyár üzleti célkitűzéseinek támogatása.
Balássy Árpád 2007-ben csatlakozott a Borsodi csapatához, azóta különböző marketinghez köthető pozíciókat töltött be a Molson Coors csoporthoz tartozó sörgyárnál. 2012-től a Borsodi brand márkamenedzsereként fő feladata volt a cégcsoport kulcsmárkájának növekedésének támogatása. Ezalatt az időszak alatt nagy hangsúlyt kaptak az innovációk, illetve középpontba került a sörgyárnak otthont adó régió támogatása, mely később nagymértékben hozzájárult a cég eredményének javulásához. 2015 elejétől Árpád marketingigazgatóként folytatta pályafutását, és a sörgyár marketingtevékenységéért felelős csapatát irányította, ahol a teljes márkaportfolió megfelelő támogatásáért felelt a cég célkitűzéseinek elérése érdekében.
„Büszke vagyok rá, hogy már lassan 10 éve a Borsodi család tagja lehetek, és mostantól egy újabb szerepkörben bővíthetem a tapasztalatomat, és járulhatok hozzá a közös sikerekhez. Továbbra is azon dolgozunk majd, hogy a lehető legsokrétűbb és a piaci igényekhez leginkább igazodó termékportfóliót kínáljuk, mind a partnereink, mind pedig a fogyasztók számára, hogy mi legyünk az első számú választás a hazai piacon” – mondta Balássy Árpád a kinevezése kapcsán.
Balássy Árpád a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán végzett nemzetközi marketing szakon.
Kapcsolódó cikkeink
A Borsodi a magyar futballválogatott hivatalos söre
Együttműködési megállapodást kötött a Borsodi Sörgyár és a Magyar Labdarúgó…
Tovább olvasom >Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >A Heineken erős volumennövekedést ért el az első negyedévben
A Heineken, a világ második legnagyobb sörgyártója, az első negyedévben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >