Új jégkrémek idén nyáron
A Magnum idei újdonságait fenséges cukrászkülönlegességek ihlették.
A roppanós csokoládéba burkolt Magnum Tiramisut a kávés szósz, a lágy, tiramisuízű jégkrém és a piskótadarabok teszik teljessé, míg a fenségesen krémes, vaníliaalapú Magnum Crème brûlée ínycsiklandó karamellszósszal, pirított cukordarabokkal ötvözött tejcsokoládé-köntösében csábít.
Az élmények hódolóinak!
Bevezetés hónapja:
2015. március
Kapcsolatfelvétel: Unilever Magyarország Kft., kapcsolattartó: Vevőszolgálat;
T.: 06–40–400–400;
E-mail: vevoinfo@unilever.com
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Bertolli Carbonara tésztaszósz
A Bertolli Carbonara tésztaszósz elkészítésének kulináris titkát autentikus olasz receptek…
Tovább olvasom >XIXO Pink Lemonade Eper- és Lime 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >