Éttermeket, szállodákat érintő tűzrendészeti változások
Változott az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) változásáról, amely éttermeket, szállodákat, ipari létesítményeket, gyártó egységeket, irodaházakat, üzemeltetőket érint.
2015. március 05-től minden étteremben a konyhai zsíros elszívó légcsatorna hálózatot legfeljebb félévente tisztítani kell!
Emellett továbbra is érvényben marad az üzemeltető felelőssége a hő- és füstelvezető, valamint az egyéb tűzvédelmi eszközök és berendezések karbantartására vonatkozóan.
Bővebben lásd: 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról 196. § (5) – http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=172805.285416
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >Tányérok manga stílusban – A nap képe
Manga – kissé talán leegyszerűsítve – a japán képregények neve;…
Tovább olvasom >