Itt a banánpálinka
Trópusi gyümölcsökből készít pálinkát az Agárdi Pálinkafőzde. A május végén bemutatott narancs-, gránátalma- és banánpárlatok híven tükrözik a főzde vállalkozó szellemét.A trópusi ízeket – a tervek szerint – elsősorban magyarországi piacra szánja a cég, hiszen célközönsége főként a hazai fogyasztókból és a Magyarországra látogató külföldi vendégekből áll.
Újdonsággal jelentkezik az Agárdi Látogatócentrum is: májustól grillestek várják a gasztronómia kalandorait, ahol a pálinkakóstolás és a hazai konyha ízei mellett kulturális programok is szerepelnek az „étlapon”.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
1664 Blanc most még stílusosabban, új csomagolásban
Az 1664 Blanc egy könnyed, citrusos és frissítő búzasör, amelynek…
Tovább olvasom >Nestea 330 ml
A Nestea két legközkedveltebb, frissítő, gyümölcsös íze, a citrom és…
Tovább olvasom >HULALA és GRAN CUCINA termékcsalád – A megbízható minőség ÚJ ARCA!
Megújul a Hulala és Gran Cucina termékek csomagolása, új designt…
Tovább olvasom >