Bezárás

Iratkozzon fel kétnyelvű napi hírlevelünkre és elküldjük az FMCG piac legfrissebb híreit! Subscribe to our daily bilingual newsletter and get the most important news from the FMCG market!

Magyar

Kis félelemmel mentünk le a Noir pincéjébe; annyira közel van a Liszt Ferenc térhez – lehet itt “meghitt” csokoládézót működtetni?Nos, a meglepetés nagyon kellemes volt: bár a hely, ahogy pestiesen mondják, vérprofi, mégis száz százalékig hangulatos (többnyire nem túl didaktikus eszközöket alkalmazva ennek eléréséhez), a kiszolgálás pedig udvarias és kedves.

Hirdetés
fmcg

Csokoládézó és bár Noir ChocoBar

Csokoládézó és bár Noir ChocoBar

A közel félszázféle – 720-780 forint árú – forró italra, bármiből vannak is, a bársonyoson túl talán a harmonikus lenne a legtöbbet mondó jelző. 10-30 százalékkal drágábbak az alkoholos és fitnesz (benne magvak, puffasztott gabonaszemek és hasonlók) „kategóriájú” csokoládék. Bár a csokoládék táblás és cukrásztermékként való értékesítése nem meghatározó tevékenysége az üzletnek, de árulnak bonbonokat és trüffeleket kicsi, de „alapos”, csomagolt csokoládékat viszont nagy választékban.

Ottjártunkkor ugyan minden asztalnál a csokoládé valamilyen olvasztott formáját fogyasztották – ha nem csészében, akkor fondue-ként – de a Noir valódi bár: koktélokat, turmixokat nagy választékban kínálnak, többféle ciabatta közül lehet szendvicset választani, a profi borállvány pedig azért mégiscsak a Liszt Ferenc tér közelségére utal.

Budapest VI. kerület, Hegedű utca 6.

Szerkesztő: trademagazin

Címkék: , ,

Ha tetszett a cikk