Bezárás

Iratkozzon fel kétnyelvű napi hírlevelünkre és elküldjük az FMCG piac legfrissebb híreit! Subscribe to our daily bilingual newsletter and get the most important news from the FMCG market!

Magyar

Amerikai filmek szoktak úgy végződni, hogy a főhős legyőz minden akadályt, és megvalósítja álmait. A mi hősünk is nem kis erőfeszítésekkel megvalósította álmát, de neki most kezdődik élete nagy filmje.

Hirdetés
fmcg

A Highway Diner tulajdonosa a nem éppen éjszakai életéről híres, átlagosan szürke magyar kisvárosban, Aszódon nyitott amerikai típusú éttermet. Az Államokat csak a rokonok elmeséléséből, filmekből ismeri, de azokból csalhatatlanul tudja, hogyan kell kinéznie egy ilyen helynek. A valóban autentikusan berendezett, az (amerikai) 60-as, 70-es időket idéző enteriőrű hely eredetileg gyorsétteremnek készült, de ilyenből több is van a városban, meg aztán így, étteremként, a kínálat is könnyebben alakítható, az étlap hát a hamburgeren, hot dogon, sztékeken túl egyéb, az interneten talált amerikai fogásokkal is bővült.

A legközelebbi hasonlóan izgalmas hely Gyöngyösön működik, a helyiek közül mégis (vagy éppen ezért?) kevesen járnak ide, annál inkább a 800 diákos gimnázium diákjai. Jó kis üzlet ez wifivel és 3 nagy tévével a közös sportnézéshez, kéthetenkénti retro bulival, de az árak „kocsmaiak”: 300 a korsó Soproni, 400 az Unicum, 200 az arabica presszókávé. A filmek „ide illő” nagy kamionjai a tér parkolójába nemigen férnek be, de a 3-as úton nagy az átmenő forgalom, bizonyára ideszoknak sokan az átutazók közül is.

126240.png Aszód, Szabadság tér 3.

Tervező: Sustyák Antal

Konyhafőnök: Orbán Anna

Szerkesztő: trademagazin

Ha tetszett a cikk