Bezárás

Iratkozzon fel kétnyelvű napi hírlevelünkre és elküldjük az FMCG piac legfrissebb híreit! Subscribe to our daily bilingual newsletter and get the most important news from the FMCG market!

Magyar

Európa népszerűbb nagyvárosaiban fordul elő, hogy a turistajárta helyek közvetlen közelében sajátságos atmoszférájú, sokszor rafinált egyszerűséggel berendezett bárok, kávézók működnek, amelyek hangulatukkal, és már az első benyomást is igencsak meghatározó zenével lenyűgözik a betérőt.Feltehetően ilyen hatást szeretnének elérni a Liszt Ferenc tér és a Nagymező utca közötti, éttermekkel zsúfolt területen nyílt Zsivágó Café tulajdonosai is. A helynek előnyére válik, hogy belengi megálmodóinak bölcsész szellemisége, hátrányára pedig, hogy berendezésének több eleme klisészerű. Pedig a koncepció eredeti: hangulatában (nomen est omen!) dekadens cári polgári világot próbál idézni, az ennek megfelelően kialakított enteriőrjével kitűnik a „vigalmi negyed” üzletei közül.

Hirdetés
fmcg

Zsivágó Café

Zsivágó Café

Afféle entellektüel-találkahely, amelynek orosz kötődéssel bíró működtetői az orosz vonalat nemigen bontják ki. Tegyük hozzá: sajnos, legalábbis szerintünk, mert ez karaktert adna az egyébként nagyon átlagos választékú cafénak. Esténként, mint a legtöbb helyen a környéken, világzene szórakoztatja a nagyérdeműt, napközben azonban a klasszikus zene mindenféle változata teszi teljesebbé egy speciális igényű réteg kávézását. Az alkoholválaszték egy báréhoz hasonlít, a jó minőségű csapolt sör környezetidegenül olcsó, az étlap jelenleg néhány tortaféléből áll, de most alakul egy bővebb szendvicsválaszték.

Zsivágó Café, Budapest VI., Paulay Ede u. 55.
Tervező: Pavlov Anna, Szám István

Szerkesztő: trademagazin

Címkék:

Ha tetszett a cikk